Zaterdag 30 maart  
 

HUISREGELS EN INFORMATIE

Toegang?
Leeftijd v.a. 18 jaar. We houden het deurbeleid aan welke is voorgeschreven door de overheid. Legitimatie verplicht.
Tijden: 20.30 uur - 01.59 uur (vanaf 02.00 uur gaat de zomertijd in)

Wat zijn de betaalmiddelen?
Betaalmiddelen voor drank zijn munten. Eten moet contant betaald worden. Munten zijn te koop in de evenementenhal bij de muntenkassa. Tevens is er een SNELKASSA. Hier kun je alleen voor € 50,– of een veelvoud daarvan met gepast geld munten kopen. Je kan er niet pinnen.

Ik ben mijn ticket kwijt... Wat moet ik doen?
Via de volgende link kun je je aangeschafte ticket weer opnieuw opvragen: KLIK HIER

Parkeren?
Bestel in de TICKETSHOP je parkeerkaart voor € 3,--. Geldig voor 1 auto. Volg de aanwijzingen van de parkeerregelaars op.

Mag ik mijn eigen voedsel en drank meenemen?
Nee, dit is niet toegestaan. Er is een Snackwagen waar men eten kan kopen. Hier moet met contant geld betaald worden.

Fouilleren?
Ja, bij de ingang en tijdens het evenement gehouden wij ons het recht toe je te fouilleren. 

Toiletten?
Toiltten zijn GRATIS en mogen alleen gebruikt worden waarvoor ze bestemd zijn. De toiletten worden gedurende de avond schoon gehouden.

Garderobe?
Bij de entree wordt een garderobe ingericht. Op dit moment is nog bekend of dit kluisjes worden of een normale garderobe.

Fietsenstalling?
Bij de entree is een fietsenstalling ingericht.

Roken?
In de Fabriek De Toekomst mag niet worden gerookt. Buiten is een rookgedeelte ingericht.

Zijn er rolstoel-plaatsen?
Fabriek De Toekomst is voorzien van een degelijke vloer en daardoor rolstoel vriendelijk. Er is niet een speciale plek ingericht voor rolstoelen. De toegang naar de hal kan wat lastig zijn daar er gebroken puin ligt op de parkeerplaats. 

Mag ik mijn fototoestel meenemen?
Als het een huis-, tuin- en keukencamera is wel. Professionele apparatuur is niet toegestaan; toestellen en afneembare lenzen worden sowieso niet toegelaten, net als filmcamera's en opname-apparatuur.

Algemeen:
Betreding van dit evenement geschiedt op eigen risico. Als het evenement, door tussenkomst van de overheid, geen doorgang kan vinden zal getracht worden het evenement te verplaatsen naar een later tijdstip. Gekochte kaarten en munten worden niet retour genomen. Doseer het kopen van munten gedurende de avond. Zo voorkom je dat je met munten blijft zitten. 

Het spreekt voor zich dat ongewenst gedrag niet wordt getolereerd en men zich gedraagt tijdens GoedFoutFeestje op die manier houden we het gezellig.
 
 
 
Instagram