Zaterdag 30 maart  
 

 

Welkom op de site van GoedFoutFeestje!

Dit evenement is mede tot stand gekomen door: Balkan Restaurant Makedonia, Pizzeria Gepetto en Steakhouse Desperado te Winschoten.

Het meest spraakmakende feest van het jaar!  

GoedFoutFeestje is de opvolger van 10 jaar GRANDIOOS 90's wat weer de opvolger was van 10 jaar FunkyDiscoTime. Ooit begonnen in De Klinker te Winschoten, vervolgens 14 jaar in de Eextahal en nu in Fabriek De Toekomst te Scheemda. 

De naam GoedFoutFeestje betekend een goed feest met goeie muziek maar ook "foute" muziek, de zogenaamde Guilty Pleasures. Of je nu houdt van "foute" jaren '90's, 00's hits, discoklassiekers of guilty pleasures van alle tijden, op het GoedFoutFeestje hoor je ze allemaal! Live op de bühne door onze TOP artiesten dan wel knallend uit de luidsprekers door onze DJ's!

Bij een GoedFoutFeestje hoort ook een bijpassende outfit! (LET OP! dit is niet verplicht, maar zeker weten dat het de feestvreugde verhoogd). Bereid je voor op een avond vol "foute" muziek, leuke outfits en onvergetelijke momenten. Bij GoedFoutFeestje draait alles om lekker losgaan, je schaamte opzij zetten en je innerlijke fouterik omarmen.

Dus nodig je vrienden uit en maak je op voor een avond vol plezier en gekkigheid. Het GoedFoutFeestje: waar "fout" zijn de enige juiste keuze is! 


Fabriek De Toekomst in Scheemda is een betoverende locatie die geschiedenis en moderniteit combineert. Deze industriële setting ademt karakter en sfeer, met zijn robuuste architectuur en interieurs. 

De perfecte plek voor jullie GoedFoutFeestje, waar oud en nieuw samenkomen voor een onvergetelijke nacht vol verrassingen en vermaak.

Bestel hier je tickets!

  • Wat: GoedFoutFeestje
  • Waar: Fabriek De Toekomst
  • Wanneer: Zaterdag 30 maart 2024
  • Tijd: 20.30 - 01.59 uur (v.a. 02.00 uur zomertijd)
  • Leeftijd: 18+
  • Ticket: € 27,50 Voorverkoop
  • Site: www.GoedFoutFeestje.nl

Jij komt toch ook!?

 
 
 
Instagram